Tuinplanten De Busschere

Standnummer : 319

Jan De Busschere

Weidestraat 106
8310 Assebroek België
Telefon: +32 (0)50 35 29 86
Handy: +32 (0)474 26 82 82

       

jdebusschere@skynet.be
www.tuinplantendebusschere.beOnze plantenkwekerij is een familiebedrijf en is opgericht in 1950. Hoofdzakelijk werden er groenten geteeld, wat zomerperkplantjes en de Allerheiligenchrysanten.
In 1984 werden de serres totaal vernieuwd en werd volledig de stap gemaakt naar het kweken van eenjarige planten en chrysanten. Systematisch breidde het assortiment zich uit met vaste planten en heesters.

Na onze vele tuinreizen en kwekerijbezoeken in Engeland begonnen wij, in 2007, met het collecteren en kweken van salvia’s. Door de lange bloeiperiode zijn salvia’s een perfecte meerwaarde voor de bloemenborder en zijn sommige combinaties prachtig in potten. Met een enorme variatie in kleur en blad zijn deze planten dan ook een ware streling voor het oog.

Wij maken er tevens een punt van om enkel gezonde en sterke planten af te leveren. Planten met grote tuinwaarde en een hoge graad van ziekteresistentie krijgen onze voorkeur. De selectie van vaste planten, siergrassen en heesters is er gekomen na jarenlange ondervinding en studiewerk.
Omdat we een grotere potmaat gebruiken zijn de planten beter ontwikkeld en kwaliteitsvoller. Onze planten worden ook zoveel mogelijk ecologisch opgekweekt en behandeld. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor deze milieuvriendelijke producten.


  • Diese Aussteller waren anwesend auf den Gartentagen von Mai 2017
  • Diese Aussteller erwarten wir auf den Gartentagen Mai 2018
Zurück


 
Instagram