Suzy Suy

Standnummer : 723

Suzy Suy

Koraalwortelstraat 3
9041 Oostakker België
Handy: +32 (0)473 99 25 83

       

suzy.suy@telenet.be
www.suzysuy.beMijn leven is gevuld met zoveel moois…Mijn leuk gezin, lieve familie en schatten van vrienden. Door hen voel ik me goed en kan ik me uitleven in mijn schilderijen. Wat ik maak komt vanuit mezelf en ik hoop dat het eindresultaat ook bij anderen een fijn gevoel kan opwekken.

Inspiratie vind ik overal. In de natuur, de structuur van een oude muur, een stuk hout, aan zee…Af en toe langs de vloedlijn gaan wandelen werkt heel inspirerend. Ik moet maar om me heen kijken om mijn gamma van tinten te kunnen samenstellen. In mijn hoofd komt alles tot leven, gaan de kleuren een geheel vormen en dan kan ik bijna niet wachten om deze indrukken over te brengen op doek.

Ook tijdens het schilderen van portretten speelt zich een heel verhaal in mijn hoofd af. Voor mij komen deze personages bijna tot leven. Als kind hield ik al enorm van tekenen. Al spelend en tekenend fantaseerde ik verhaaltjes en eigenlijk doe ik nu niet anders. Het liefste weet ik ook meer over de leefwereld en het gevoelsleven van m’n personages en als dat niet bekend is, vormt het verhaal zich wel in mijn hoofd. 

  • Diese Aussteller waren anwesend auf den Gartentagen von Mai 2017
  • Diese Aussteller waren anwesend auf den Gartentagen von Oktober 2017
  • Diese Aussteller erwarten wir auf den Gartentagen Mai 2018
Zurück


 
Instagram