Die Gartentage im Mai 2018

                Beervelde, het feest van de tuin!

 De lente-editie van de Tuindagen in 2018 zal   plaatsvinden op 11, 12 en 13 mei van 10 tot 18 uur.

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Beervelde is ook bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (twee keer per jaar) een nieuw thema, zowel door de organisator als door de exposanten, uitgewerkt wordt.

Voor deze lente editie is onze gastregio 'Hauts-de-France', een samenvoeging van Nord-Pas-de-Calais en Picardie.

Wij denken alvast aan Cap Blanc Nez en de côte d'Opale, de drijvende tuinen van Amiens, het Château de Pierrefonds (lijkt verdacht veel op het kasteel van doornroosje), het Château de Chantilly (gekend voor zijn 'Tuindagen' en de Créme Chantilly),  het departement Aisne, waar het graf van Vincent Van Gogh is en voor de zoetebekken onder ons de "bêtises de Cambrai".

Mehr Fotos

Wat onze exposanten ons aankondigen rond het thema:

  •  

Nieuwe introducties:

Andere initiatieven:

  •  

Nieuwe standhouders:

Beervelde probeert steeds plaats te maken voor nieuwe exposanten. Dit jaar verheugt Beervelde zich dan ook de volgende exposanten voor het eerst te mogen ontvangen:

  1.  

 
Instagram