WALFiLii - Groen voor Bedrijven - De Roode Hoeve - Plants4Events

Standnummer : 417

Filip Engels

Krekelberg 141-143
2940 Hoevenen België
Telephone: +32 (0)3 605 18 84
Mobile: +32 (0)475 28 00 82

       

Fax: +32 (0)3 605 14 09
sales@walfilii.be
www.walfilii.beWALFiLii ontwerpt handgemaakte plantenbakken, vuurschalen en decoratieve elementen in staal en cortenstaal. Creaties met een eigenzinnige, tijdloze, luxueuze uitstraling – het summum van artisanale expertise en contemporaine creativiteit.  Veel meer dan een fabrikant van plantenbakken, is WALFiLii een schepper van sfeer. WALFiLii tilt uw tuin en terras naar een hoger niveau. WALFiLii producten sieren privétuinen en –terrassen maar ook bedrijfsruimtes en publieke plaatsen. Ze bieden architecten en projectontwikkelaars de essentiële ingrediënten voor een upgrade de luxe.
WALFiLii legt de lat altijd hoog. Net zoals ú die kwaliteit naar waarde schat. Waarden als handwerk, meesterschap, exclusiviteit en persoonlijk contact staan bij WALFiLii centraal.

De Roode Hoeve is een plantenkwekerij van meer dan 10 HA aan het natuurgebied Het Rood. Deze beschikt over een uitzonderlijke collectie buxussen, buxuswolken, fruitbomen, grassen, vaste planten en bomen met een maatje meer. In de prachtige showtuin aan de kwekerij kan u eveneens de exclusieve handgemaakte plantenbakken en vuurschalen van WALFiLii bewonderen.

Groen voor Bedrijven mag zich met haar 30 jaar groene ervaring zonder twijfel expert in groenaanleg en – onderhoud noemen. Initieel richtte het bedrijf zich voornamelijk op bedrijven, doch kwam door het succes ook veel vraag van particulieren. Momenteel is Groen voor Bedrijven actief in gans België. Het bedrijf werkt in overleg met tuin-en landschapsarchitecten of tekent zelf een plan uit. De focus ligt op de klant! 

Plants 4 Events verzorgt al uw groene decoratie voor uw feesten, opendeurdagen, babyborrels en festivals.  Met de juiste plant in de juiste pot tovert Plants 4 Events elke locatie om tot een ultieme groene oase! Bij Plants 4 Events kan je terecht voor de losse verhuur van planten of voor de volledige groenaankleding. Gaande van hippe plantenbakken en cocktailtafels in steigerhout tot stoere Cortenstalen plantenbakken, sokkels en handgemaakte vuurschalen voor sprookjesachtige avonden. 

  • Were present on the Garden Days in October 2017
Back


 
Instagram
Your event in het Parc