Groenplanning De Bonte

Standnummer : 808

Hekkestraat 22
9200 Dendermonde België
Mobile: +32 (0)479 22 79 86

       

info@groenplanning-debonte.be
www.groenplanning-debonte.be"Bomen met karakter, structuur en signatuur"

In de kwekerij worden vooral streekeigen, meerstammige en vormbomen gekweekt in grotere maten. Hiernaast worden er ook diverse groenblijvende planten gekweekt die als natuurlijke afscheidingen of tal van andere beplantingsvormen gebruikt kunnen worden.

Door onze eigen planten te kweken kunnen wij steeds hogere kwaliteitseisen afleveren in onze projecten. Al onze planten worden met de nodige creativiteit gesnoeid en verzorgd.

Doordat de planten nog ambachtelijk verzorgd worden heeft elke plant zijn eigen identiteit. Dit maakt het mogelijk in onze projecten iets uniek aan te bieden

"Elke tuin is uniek maar maakt steeds deel uit van een groter geheel." 

Wij richten ons zowel op private als semi- openbare projecten. Elke tuin in maatwerk waarbij rekening moet gehouden worden met tal van andere omliggende factoren.

Steeds zijn wij op zoek naar vernieuwing. Wij streven steeds naar duurzame en tijdloze ontwerpen. Wij zoeken naar het juiste evenwicht tussen de architectuur en de natuur. Wij zorgen ervoor de er op een verantwoorde en juiste manier met de natuur wordt omgegaan.

De wensen van de klant en de signatuur van de omgeving vormen de basis van de ontwerpgedachte. Zo creëren wij een buitenruimte waar het aangenaam vertoeven is.

Naast kwekerij, tuinarchitectuur en construeren van constructies zorgen wij ook voor de aanleg en onderhoud van Uw tuin. Wij beschikken over een ruim machinepark dat wij zowel kunnen instaan voor kleine stadtuinen als grotere tuinen. Ons machinepark is stelselmatig uitgebreid waardoor huren tot een minimum beperkt wordt. Dit heeft als voordeel dat wij met steeds goed onderhouden materialen ter plaatse op de werf komen.

Ondertussen blijven wij ons machinepark steeds aanpassen en vernieuwen wij bestaande machines indien ze beter voor het milieu zijn.

  • Were present on the Garden Days in May 2017
  • Were present on the Garden Days in October 2017
  • Expected on the Garden Days in May 2018
Back


 
Instagram
Your event in het Parc