De Tuindagen in oktober 2016

                            Voor en achter de schermen van de Tuindagen

Weinigen weten dat naast de vaste medewerkers, er ook meer dan vijftig vrijwilligers zijn die drie dagen lang op vrijwillige basis meewerken om de Tuindagen te helpen maken tot wat ze zijn: mensen die de plantencrèche bevolken, die de parkings bewaken, die de toiletten proper maken, en noem maar op. Wij vinden dat ook zij wel eens in de kijker mochten staan. 

 

De mensen die u bij een bezoek aan de Tuindagen het eerst ontmoet zijn die van onze parkings.
Vergeet het niet, onze parkings zijn nog altijd gratis en onze medewerkers zetten steeds hun beste beentje voor in weer en wind, zon en regen.

Meer foto's
 

En dan naar onze kassa's.
Sinds deze editie hebben we een nieuwe locatie op het schuttersplein. Wij vinden het een grote verbetering, u ook?

En dan onze sanitair verantwoordelijken. Baby verversen? U bent altijd welkom aan onze wagen aan de Self-service. Leon zorgt daar zelf voor een appart tentje waar u alles terugvindt om dit goed te laten verlopen.

Wist u dat wij over een plantencrèche beschikken? Het afleverpunt kan u terugvinden op het grasplein achter de villa en het ophaalpunt is terug te vinden op het schuttersplein, net voor u het domein verlaat. Ook deze dienst is volledig gratis.

Transport nodig? Aankoop te zwaar, te groot? Geen probleem, onze twee ploegen staan graag voor u klaar. Met de tractor en de Gator komt alles veilig aan op het schuttersplein.

Ons team van electriciens zorgt voor het aanleggen van alle elektriciteit in het park. Mocht er zich toch een panne voordoen, zorgen ze voor een snelle service.

Ervoor zorgen dat al deze medewerkers en standhouders geen honger of dorst krijgen, dat is de verantwoordelijkheid van deze twee dames. Zij bezorgen de lunchpakketten en brengen frisse of warme dranken aan.

Het zenuwcentrum van de Tuindagen, het secretariaat. Hier kan u terecht met al uw vragen, problemen, opmerkingen en ook voor bancontact.

En...mocht ook u zich geroepen voelen om mee te werken? Graag een mailtje naar info@parkvanbeervelde.be.

 
Instagram
Ontdek het domein van Beervelde