Vakantiewoning Rainbow Lodge 3 *** - Vakantiewoning

Ons charme verblijf RAINBOW LODGE met 3*** toegekend door Toerisme Vlaanderen is voor max. 4 personen en gelegen in het natuurpark Drongengoed  en nabij de historisch beschermde Drongengoed Hoeve in Ursel. De woning is goed gelegen voor een bezoek aan de Tuindagen van Beervelde, Het arboretum en tuin Het Leen in Eeklo maar ook voor een dagje Brugge of Gent.

De woning heeft 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 éénpersoons bedden. Tevens is er ook een volledig ingerichte badkamer. Apart toilet. De woonkamer heeft een houtvuur - DVD - audio - Wi-Fi internet. Tevens is er een eetkamer met volledig ingerichte open keuken. Vanuit de woonkamer heeft men een zicht op de bostuin. Voor de woning is er een zuid / westelijk gerichte tuin met terras. De woning is omgeven door een tuin met BBQ en tuinmeubelen. Er is een parking voorzien voor 2 voertuigen. Regio is schitterend om te fietsen en wandelen / kaarten gratis ter beschikking.

Arrangement Beervelde

Bij een verblijf van min. 2 nachten en met het gebruik van de referentie "Tuindagen Beervelde" bieden we onze gasten een lekkere fles wijn en pralines klaar voor een romantische avond aan het haardvuur. Gratis fietsen ter beschikking.

  • Adres: Voskensdreef 9
  • Gemeente: 9910 Ursel
  • Prijs: vanaf € 75
  • Afstand: 40 Km., 37 Min.
  • Catering: Self catering cottage

Meer info     Terug