Geen Tuindagen in 2020

Na de annulatie van de Tuindagen in mei zien we ons verplicht de Tuindagen van oktober ook te annuleren. Wat missen we jullie allemaal, onze exposanten, onze bezoekers, onze medewerkers...

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 7 - 8 - 9 mei 2021 voor een hartelijke reünie. We gaan er een groots feest van maken!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien we jou van enig nut kunnen zijn.

 

Kwekers in jouw buurt 

Lijst van onze deelnemers

 

Overnachten in het Park van Beervelde

Altijd al eens willen overnachten op een kasteeldomein? Grijp dan nu jouw kans, dankzij deze TORTIGA’s kan er nu ook overnacht worden in het Park. Het concept geeft gasten het gevoel er eens helemaal tussenuit te zijn, in een ontspannende en luxueuze setting. Elke TORTIGA is volledig afgezonderd van de andere TORTIGA’s en heeft een unieke locatie en zicht op het Park van Beervelde.

Meer info 

Ondertussen hebben we een eerste succesvolle editie van “Summer in the Park” achter de rug. We hopen binnenkort een nieuw initiatief te lanceren.

Wees als eerste op de hoogte

Het Park van Beervelde

Het 25ha grote kasteelpark werd in 1873 ontworpen en aangelegd in Engelse landschapsstijl. De bedoeling van de opdrachtgevers, de Graven de Kerchove de Denterghem, was het park als  uitstalraam te laten fungeren voor de toen nog prille Gentse sierteelt. Vandaag is het domein nog steeds in handen van dezelfde familie. Het wordt het hele jaar door onderhouden in functie van de internationaal gerenommeerde Tuindagen van Beervelde die er half mei en half oktober plaatsvinden en tevens heel geliefd bij jonge koppels met trouwplannen, op zoek naar een sprookjesachtig kader.

Meer info