Paradise Down by the Lake

Voor het eerst een volledig coronaproof muziekfestival op de vijver van het Park!

Dobberend op de vijver, in privébootjes, zal je in juli kunnen genieten van ontspannende sfeermuziek. De bootjes hebben een capaciteit van 8 personen en zijn uitgerust met banken, tafel en opbergruimte. Gezonde picknicks en drank kunnen ter plaatse besteld worden voor een dîner aan boord.  Voor meer info, surf naar www.paradisedownbythelake.be.

 

Geniet van de show vanuit een Tortiga

Beleef je het festival liefst van op het privéterras van de "Belvédère" Tortiga of van op het strandje van de "Beach" Tortiga, beiden met een uitstekend zicht op het podium? Wil je daarna blijven overnachten in de Tortiga?

Voor meer informatie, contacteer ons via info@parkvanbeervelde.be of +32 (0)9 356 81 82.

 

 

Overnachten in een Tortiga

De dagen waarop het festival Paradise Down by the Lake niet plaatsvindt, kan je jouw Tortiga rechtstreeks boeken via de volgende link

Een Tortiga is een designobject in de vorm van een schildpad (Tortuga in het Spaans) waar alle faciliteiten zoals douche, toilet, koffiezet, vuurschaal enz. aanwezig zijn om comfortabel in de natuur van het kasteeldomein te kunnen overnachten.

Meer info 

Het Park van Beervelde

Het 25ha grote kasteelpark werd in 1873 ontworpen en aangelegd in Engelse landschapsstijl. De bedoeling van de opdrachtgevers, de Graven de Kerchove de Denterghem, was het park als  uitstalraam te laten fungeren voor de toen nog prille Gentse sierteelt. Vandaag is het domein nog steeds in handen van dezelfde familie. Het wordt het hele jaar door onderhouden in functie van de internationaal gerenommeerde Tuindagen van Beervelde die er half mei en half oktober plaatsvinden en tevens heel geliefd bij jonge koppels met trouwplannen, op zoek naar een sprookjesachtig kader.

Meer info