EcoSnooze brengt zachtheid in de wereld. We geloven dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan. EcoSnooze staat voor Ecologisch Genieten Snoozelen Leven …

EcoSnooze staat natuurlijk ook garant voor de verwerking van de hele bijzondere ALPACAWOL: deze hypo-allergene wol bestaat namelijk in 22 naturelle kleuren en wordt verwerkt in kledij, dekbedden, hoofdkussens en matrastopper, in combinatie met biokatoen (met GOTS-label!); 100% diervriendelijke en ecologisch verantwoorde TOP PRODUCTEN. Mensen met astma of zware allergieën zijn ons dankbaar om eindelijk gezond te kunnen slapen in dit zàlig beddengoed … Mensen met reuma of slechte bloedcirculatie ontdekken de koesterende weldaad van deze bijzondere wol! Alpacawol bevat daarenboven géén lanoline, zodat de huisstofmijt er niet kan in overleven (in vergelijking met schapenwol: bevat wél lanoline en heeft een volle vezel, is dus ook veel zwaarder).

Naast de Alpacawandelingen en workshops “oesterzwammen en shiitakes” bieden wij ook teambuilding, natuurbelevenis, breiworkshops, yoga en massages aan. Nieuw sinds 2017: “Wellness in the Woods”, een zalig arrangement om eens helemaal te herbronnen, én “De Mutsels van Moppe”, ons eigen kinderboek geschreven door niemand minder dan Marc de Bel!

Standnummer
502 (Zone 5)
Categorieën
Kledij & Wellness
Animatie
Specialiteiten
Kledij in alpacawol
Beddengoed
Alpaca's
Contact

Ecosnooze
Mieke Poppe
Berendries 13A
9660 Brakel
België

Aanwezig op
De Tuindagen oktober 2022
De Tuindagen mei 2022